Post by northredicala on Feb 21, 2022 8:46:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubbu School – moje životinje ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubbu School – moje životinje IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod više dragulja ▞▞▞
▞▞▞ Bubbu School – moje životinje 2022 version ▞▞▞
Sviđa mi se ova igra jer nema samostalnu mrežu pa je ova igra tako cool i fina. Divno je, jako mi se sviđa ova igra.
Dodajte mjesto za teretanu i više kupaonica i mjesto za drijemanje, molimo dodajte kupaonice i mjesto za drijemanje, molimo dodajte kupaonice i mjesto za drijemanje i mjesto za teretanu i mjesto za slike, molim Učinite TO OK
DOBRA IGRA 🐶🐈🐄🐭
Lijepa je aplikacija
u redu
Ova igra je tako dobra da volim bubuu igre
Galaxiga: Classic Arcade Game Pelihalli bnrb
Da, dobro je i pjesme su dobre
Volim ovu igru jer je smiješna kada učite životinje i naučit ću puno iz nje. hajde dečki probajte
Osjećam se kao mama!!! Samo se brinem za bebe!!! Tako lijepa,,grafika je izvrsna,,a zabavna je činjenica da vam ova igra nikada ne smije biti dosadna,,,,,,volite igru,,,,hvala...
Lijepa igra može li učiniti sve besplatno
Ova igra je tako loša
Vau dobra igra 👏👏👍👌 👌👍👏👍👍👌👍👏👏
Bubbu School - Moje živalce Priložnostne uzs
Suuuuper igra vauu
بدک نبود
Bubbu School - My Virtual Pets სხვადასხვა zlpc
Bolje je za djecu jer uči svu djecu kako učiti o sadržaju ove aplikacije i želim je ukloniti oglase i napraviti neke izmjene ili ažuriranja
Ova igra je jako loša 😑😑
Dobro 👍
Ja uzela maču i stavimo joj naočale i nemogu se skinut al sam ih nekako skinula pet poena od mene
Ovo je vrlo nevjerojatno
Volim 💕 igricu. Ovu igru igram šest tjedana. Ali jako sam se iznenadila što morate platiti igralište 😦😦
Bubbu School - My Virtual Pets Thông thường rvy
Nemojte nabaviti ovu aplikaciju, dao sam je svojoj 5-godišnjakinji, i nakon 2 tjedna ona stalno govori da netko diše na igru, pa jednog dana igram je i čujem je, pa sam stavio uho na telefon disalo je pa požurite i izbrišite tu aplikaciju ne isplati se.
Bubbu School – Mine søte dyr Fritidsspill vdd
Ovo je stvarno sjajna igra i baš je poput prave škole. Moj omiljeni razred je sat likovne kulture. Također zvono stvarno zvoni
Stvarno stvarno jako volim ovo je dalo pet zvjezdica ova igra bubble school je najveća igra koju volim😍😍😍
Ova igra je jako zgodna, možemo raditi mnoge stvari u ovoj igrici kao što je priprema hrane, čišćenje, farbanje itd (VOLIM OVU IGRU)😘
Nije loše, ali zašto nemam sve životinje otključane?
Ante ništa
IGRA JE COOL I IMAJU MATEMATIKU I KOL JE IGRA ................................... .......................... A ALI KARATER JE SAMO 3 A JA ČEKAM ALI JOŠ JE 3 KARATERA ........ ................................................................ .........
wow ang eksena na palabas
To je vrlo smiješna igra i nevjerojatna je igra, a također je i igra za učenje!! Učenici su slatki i mogu pjevati, mogu igrati igrice, mogu svirati, mogu jesti, mogu prati tanjure i još mnogo toga !!! Puno je zabave u ovoj igri. Ova igra me čini sretnim! Hvala što ste napravili ovu nevjerojatnu igru. Dajem vam 10 zvjezdica ako je moguće!
Jako lijepa igra
Ova igrica je toliko dosadna😶