Post by northredicala on Feb 21, 2022 8:49:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Antistress - relaxation toys ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Antistress - relaxation toys IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neribotas išteklių įsilaužimas ▞▞▞
▞▞▞ Antistress - relaxation toys 2022 version ▞▞▞
Taip greitai smagu, sunku išsiaiškinti kiekvienos veiklos objektą, kol supratau, kad nėra kito objekto, kaip tik atsipalaiduoti. Tada supratau, kad tai puiki programėlė.
Kai kuriuos žaidimus įdėjote į tylų paketą.. Kodėl tai padarėte?.. Blogiausia programa.
Kas nutiko? Šioje programoje anksčiau buvo daug nemokamų žaislų, bet vis tiek ji labai gera
Man tai patinka, tai toks malonus, įvertinau, kad nėra jokios reklamos, man patinka šis nuostabus žaidimas. Tai sutvarkė mano smegenis ir mano nerimą! Labai ačiū. Tikiuosi, kad tai skaitai. Džiaugiuosi, kad pirkinys visai nebrangus. Man patinka!❤
Tai gera programa, tačiau nemokamai galite žaisti tik su puse daiktų, už kitą pusę turite mokėti, o tai yra bjauru, bet apskritai tai puikus žaidimas, kai NESUTEIKITE streso!! Tai Jono dukra.
Programa nebloga, bet tylus paketas buvo kai kurie dalykai, kurie nebuvo įtraukti į tylų paketą, ir aš esu labai nusiminęs, nes negaliu žiūrėti skelbimų, kad paleisčiau tylų paketą
Kai aš žaidžiu šį žaidimą, mano stresas, neatsisiųskite šio žaidimo, tai yra tuščias laikas, jei galvojate, kaip sekasi mano streso kontrolei ir malda Dieve, tada jūsų streso valdymas ,,☺️
Prie šios programos grįžtu, kai reikia ką nors sužaisti. Mėgaujuosi kai kurių žaislų keliama vibracija, kad žaislai jaustųsi patenkinti. Man labai patiko, nusipirkau Quiet Pack. Mano mėgstamiausi yra „fidget“ kubas ir jungikliai. Dėkojame, kad šis žaidimas yra nemokamas. Laukiu naujų atnaujinimų ateityje.
tai šaunu ir yra daugybė dalykų, kuriuos reikia išbandyti. Būtų nuostabu, jei galėtumėte sukurti kaip mėgstamiausių aplanką, kad jums nereikėtų slinkti visų, kad pasiektumėte tuos, kurie jums labiausiai patinka
Kai kurių objektų garsai labai erzina, o ne atpalaiduoja. Užtrauktukas galėtų skambėti tikroviškiau. Manau, kad plojimai, kuriuos sulaukiate atlikus kai kurias užduotis, taip pat labai erzina, pavyzdžiui, kai baigsite nuplėšti plastikinę plėvelę. Trintuko prie lentos garsas nesinchronizuojamas, nesvarbu, jei vilkite jį lėčiau. Apskritai tai gana gera programa.
Vibracijos funkcija programoje man neveikia. Tačiau tai veikia už programos ribų. Tikiuosi, kad bus galima pataisyti. Man patinka ši programa, aš esu spektre ir tai labai naudinga!! Jei galėčiau, suteikčiau 20 žvaigždučių įvertinimą.
Kai padeda kad nebebutu streso😍
Antistress - relaxation toys Teka-teki ejn
Turite mokėti už aukščiausios kokybės ir geras antistresines programas! Mano nuomone, tai nėra labai antistresinė priemonė. Padarykite taip, kad visi žaislai būtų atrakinti! Taip pat prašome grąžinti medinio bloko piktogramą! Buvo taip gera ir aš jo taip pasiilgau, kad gėda. :c
Prašau pataisykite obe reikalą, kai paspaudžiu paleisti gana paketą, pamačiau 50–60 skelbimų, bet jų negalima paleisti ir sugaišau 3 valandas, prašau pataisyti
Iš pradžių man tai patiko, bet tada pamačiau gana didelį pakuotę, pamačiau „fidget“ žaislą „dalogona“ saldainį ir rubiko kubą, tada norėjau jį išpūsti ir paprastą duobutę, tada gavau skelbimą, kad jį gaučiau, tada, kai žaidžiau su juo, iššokau ir dingo paprastas duobutis, man nepatinka šis žaidimas
Šį žaidimą žaidžiau anksčiau ir jis labai atpalaiduoja. Nors dabar vėl jį įdiegiu ir visada sakysiu, kad jis negali veikti.
Ši programa yra tiesiog geriausia ir vos neteikia jums skelbimų, ji tokia gera ir patenkinama, kad nusipirkau ramųjį leidimą, kuris toks pigus. Tikrai rekomenduoju 👍😁.
Man labai patinka ši programa! Garsai yra tokie patenkinti ir tikroviški. Tikrai rekomenduoju!
kai susinervinu ar tiesiog nuobodu, mėgstu atidaryti šią programą ir tiesiog suktis. joje yra įvairių laiką žudančių ir stresą mažinančių žaidimų. labai gera programėlė! myliu tai.
VISI ŽAISLAI PERKELIAU Į TYLIŲJŲ PAKUOTĘ, KODĖL TAIP PADARĖTE MAN 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
jūsų žaidimas yra toks atpalaiduojantis, kad mano protas nuostabiai sprogsta. Ačiū tau dabar.
Real Car Race 3D Games Offline Sacīkstes adg
Man tai labai patinka, o už 0,99 ¢ tai puiku. Nors norėčiau pamatyti kai kuriuos patobulinimus, jūsų valios kapitalinį remontą, taip dažnai viskas, bet vis tiek tai labai patinka.
Labai patiko šitas žaidimas
Kai bandžiau 🍯 korio 🍯 skėtį, laikančiąją dalį, realiame gyvenime mes jį laikome sunkiai, TODĖL PAtaisykite savo žaidimą
Antistress - ของเล่นเพื่อความผ่อนคลาย ปริศนา imx
Puiku
Tai puiku ir atpalaiduoja. Tai labai padeda. Tai taip pat tik idėjos, kurias įdėjo žaidimo kūrėjas. Tai yra kai kurie dalykai, apie kuriuos niekada nepagalvotumėte ar neįdėsite į programą. Tai taip pat labai tikroviška, todėl naudojant rašiklį jo storis skiriasi, kai jį judinate iš skirtingų kampų.Tai tiesiog puikus žaidimas, aš taip pat gyvenu pjaudamas žolę. Man rūpi tik tai, kad galite atlikti tik kai kuriuos iš jų, o už kitus turite mokėti, todėl tai tikrai erzina. Vis tiek rekomenduočiau programą. Tai puiku. 👍
Vertinu tai 3 žvaigždutėmis, nes šis žaidimas buvo toks geras, kol beveik visi žaidimai nebuvo perkelti į tylųjį paketą. Nežinau, ar tai klaida, ar gedimas, bet pataisykite, bet kitu atveju tai yra puiki programa!
Šis nešvarus atnaujinimas yra pats blogiausias, nes visi geriausi žaidimai buvo perkelti į "Quiet Pack" 😠😠😠
3 žvaigždutės kodėl? Nes aš ką tik gavau 2 dolerius savo žaidimo taškų ir jis nerodomas Jindo blu, pataisykite tai
Antistress - relaxation toys Παιχνίδια παζλ uvl
Taip smagu ir soti! Taip pat nėra įkyrių skelbimų! Puiku linksmintis ir atsipalaiduoti, tačiau susidūriau su didele problema. Bandau žiūrėti įrašą, kad gaučiau tylų paketą 10 min. Žiūriu, kol baigsis laikas, bet jis vargu ar kada nors veikia! Pls pataisykite, tada pakeisiu savo apžvalgą į 5 žvaigždutes! Telaimina Dievas!
PUIKUS! SAUNUS
Į šį žaidimą pridėkite daugiau žaidimo
Man patinka šis žaidimas! Daugelis streso žaislų mane labai atpalaiduoja, o programa yra maloni ir paprasta naudoti. Tačiau aš siūlyčiau prie kiekvieno žaidimo pridėti instrukcijas, nes yra žaidimų, kuriuos aš net neįsivaizdavau, kaip naudoti. Taip pat galbūt ką nors padaryti su naujuoju žaidimu „Dalgona“ bc, jis kelia nerimą, nors tai nėra tikrasis kalmarų žaidimas ir kad aš nemirsiu 😂. Taip pat pataisykite „Bento“ žaidimą, nes gana sunku sušius vilkti į dėžę ir tai nėra labai patenkinta.
Jame yra daug dalykų, kuriuos reikia atlikti ir nėra jokių priedų, tačiau jis gali pasidaryti nuobodus, o jei negalite naudoti savo garso, jis netenkina. Mėgstu gudrauti su garsu, o kartais ir kamuoliukais, ir tai nepadeda nerimo taip, kaip tikras figet.
Labai įdomus zaidimas
Su nuoboduliu gerai moka susikauti
Yra žaidimų, kurie privers jaustis nepatogiai, o tai iš tikrųjų gali sukelti streso, kurio man nepatiko
Turi daug pasirinkimų žaisti. Aš nusipirkau pilną versiją ir dar neišbandžiau kiekvienos. Tačiau jie kol kas tikrai ramina bet kokiam amžiui. Ir greičiau bėga laikas stovint eilėje ar kur nors laukiant.
Sąžiningai, jis geras, bet užima daug vietos. Tam reikia daug dalykų, kurie po kurio laiko tampa nuobodūs. Rekomenduoju jo nepirkti, nes, taip, jis tenkina, bet, kaip sakiau, užima per daug vietos ir pradeda nuobodžiauti. Be to, papildomi kainuoja PER DAUG pinigų. Tai yra kaip 5,99 dolerio už vieną streso prekę. Kaip rimtai!? Aš tik sakau, kad NEREKOMENDUOJU šios programos, jei jums patinka antistresiniai dalykai. Gaukite kitą programą.
Mano mama bus ramioje pakuotėje, aš įsimylėjau tai, tai tiesiog tobula! Aš visada jaučiuosi pikta, nusiminusi ir, žinoma, nuobodu! smagu žaisti ir atsipalaiduoti Rekomenduoju žmonėms, kuriems kartais būna nuobodu ar labai nusivylę <3
Viskas gerai... Tiesiog padarykite tylų paketą nemokamai ir daug daugiau lygių. Taip pat duokite keletą nurodymų žaisti...
Aš jau nusipirkau nemažą pakuotę, bet po šio atnaujinimo jis prašo manęs nusipirkti dar kartą. Kokia afera.
Man labai patinka ši programa. Jame gausu įvairių žaislų, su kuriais galima blaškytis, ir puikiai tinka nusiraminti. Jaučiu nerimą, o ši programa padeda man susikoncentruoti į ką nors, kai smegenys sujuda. Šiuo metu mano mėgstamiausi žaislai yra spalvų ratas, sushi bento, biliardo žaidimas, žaislai su ratu ir žiedais. Paprastai nerašau atsiliepimų, bet tai yra vienintelė programa, kurią aš sutiksiu.
Neatsisiųskite šio žaidimo, nes kai kuriais žaislais galime žaisti tik mes, nei bakstelime kitus žaislus, jie sako norėdami pamatyti skelbimą arba davė 250 USD, tai buvo labai blogai