Post by northredicala on Feb 21, 2022 9:02:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Puzzlejoy - Match 3 Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Puzzlejoy - Match 3 Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами повече издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Candy Puzzlejoy - Match 3 Game 2022 version ▞▞▞
Абсолютно любовта не може да го остави на купища нива, най-добрата игра, която съм играл
Това е толкова лесна игра и тази игра се забавлява толкова много и е пъзел игра и е толкова много интересна, така че давам на тази игра 5 звезди.
Candypuzzlejoymat
Candy Puzzlejoy - Match 3 Game معمولی ijk
Това е добра игра. Дъщеря ми на 9 години го харесва.
Страхотна игра, добра за концентрация
Забавно, но просто отнема твърде много време за актуализации. Сигурен съм, че това е просто, защото те отделят време, за да направят актуализациите правилно, така че да няма вреда, без грешка. Просто отделям това време, за да работя на предишни нива, за да получа 3 звезди. Няма причина да им давам 1 звезда по-малко, просто защото съм нетърпелив, така че са 5 звезди
CAND y PuZZlejoy_M...
Candy Puzzlejoy - Match 3 Game Казуални unl
Candy Puzzlejoy - Match 3 Game Diverse lkhp
Обичам тази игра.. убива времето и е забавна. Рекламите могат да бъдат досадни, но това е фантастична игра
Благодаря ви, обичам да играя тази игра, ще кажа на семейството и приятелите си ... спасете се и бъдете благословени
Много пристрастяваща не може да се остави да го обичам
Обичам тази игра досега, ще се актуализира след един месец игра
👎👎👎👎👎👎✌✌✌✌✌✌✌✌👌👌👌👌👌🤘🤘🤘🤘
Това е най-добрата игра, която исках игра за декориране на къща и това е идеално
обичам го
Стартирайте повече ниво, за да играете, чакаме дълго време, стартираме бързо, след което ще деинсталирам, но давам 4 звезди, защото играта беше интересна и даването на ниво е по-трудно. Много ми харесва тази игра.........
Не ми пука за изолирания диапазон на мач 3 на тази Игра. Предпочитам да мога да съпоставям всеки и всички свободно
Не е толкова добре, трябва да се отървете
😀😀
Sonic Runners Adventure game Kalandjátékok wno
Обичайте играта. Харесва ми, че няма реклами през цялото време, но би било добре да имате възможност да имате реклами за гледане в замяна на монети, когато сте изразходвани. Ако не рекламата е нещо друго. Бих дал 5 звезди, ако това беше опция.
Наслаждавам се на тази игра... Отблъсква ме
Страхотна игра!Не е твърде лесна, не твърде трудна
Играта е хубава
Много много забавно
Завърших ниво 450 и не мога да напредвам, ще има още нива
Замръзва.
Наслаждавайте се на изживяването от играта.
Сладка игра, може да бъде предизвикателна, доста предизвикателна, след като се качите на нивата от 40-те, но трябва да има НЯКАКВО предизвикателство към нея или няма да е толкова забавно... сладки графики/герои... добра работа
Забавна игра Току-що свърших нивата. Моля, добавете още нива
Частта от мача 3 от играта е забавна и беше хубаво да преукрасим стаята. Но след като сте го украсили, вече няма стаи. Можете само безкрайно да харчите монетите, които печелите, за да промените декора в една и съща стая и има само 3 възможности за избор за всеки елемент в стаята. Ако искате мач 3, чудесно. Ако искате игра за декориране, не препоръчвам тази.
Върнах се към тази игра след почивка, наслаждавайки й се повече втори път. Не мога да обясня защо, просто съм.
Добре се наслаждавате